Hej, det var längesen

Hej!

Nu var det längesen jag skrev här. Jag antar att jag hade större förhoppningar för den här bloggen än vad jag egentligen hade lust till. Jag hade ju en annan blogg förut i några år, sen tog jag ett års paus och startade den här efter det, men det var helt enkelt inte lika roligt längre. Instagram fanns ju inte på den tiden då jag hade min förra blogg, men det finns nu och det är nog det roligaste jag tycker i sociala medier. Därför kan ni istället följa mig där (ifall det fortfarande är några kvar här som prenumererar på min blogg). På instagram heter jag alexandracrookedmoon och för tillfället lägger jag mest upp foton på tatueringar jag har gjort. Jag är nämligen tatueringslärling på Crooked Moon Tattoo i Helsingborg (vilket är suuuuperkul), men jag försöker även lägga upp illustrationer och liknande.

Ungefär såhär ser det ut när jag tatuerar, och vill man tatuera sig hos mig får man jättegärna göra det. Då kan man maila till crookedmoonalexandra@gmail.com och boka tid!

Reklam_FBTa hand om er!
Kram!

2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>