vem är du vem är jag

IMG_20150124_111722

Det har hittat hit lite nytt folk märker jag och det är ju hur roligt som helst! Men jag vet inte hur roligt det är för er? Jag tycker att det är så svårt att skriva såhär offentligt på en blogg. Känner mest att mina meningar låter dumma och skriver istället något kort till en bild, om inte ens det. Borde jag skriva mer, och bli mer personlig här? Vad tycker ni? Finns det något ni skulle vilja se mer av? Jag vill ju att alla som kommer hit ska tycka att det var värt besöket, så jag hoppas att vi tillsammans kan komma fram till något.

3

One thought on “vem är du vem är jag

  1. Åh gud hög igenkänning där. Jag skriver högst två tre ord till varje bild :) super svårt det där!
    Jag tycker dock att du skriver jätte bra när du publicerar dina bilder.
    Det jag skulle tycka var roligt att se mer av utöver dina fina illustrationer.. kanske att se var du spakar dina bilder, skrivbord, pennor och material osv… eller ”hur en bild blir till”, var du får inspirationen ifrån, osv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>