Blommor i huden

tattoo01 tattoo02Det här hände för ett tag sen med två blommor som jag och Jonas ritade ihop! Så kul att få se hur ens konst kan bli på någons hud!

Vill bara förtydliga att jag inte ritar tatueringsmotiv. Jag har fått många frågor om jag inte kan rita upp ett motiv eller om man får lov att tatuera in en av mina illustrationer. Jag är illustratör och inte tatuerare, och jag tycker inte att det är okej att man tar en bild utan tillåtelse. Fråga mig först, men 99% av fallen kommer jag att säga nej. Har sett många fantastiska illustratörers illustrationer bli till tatueringar, oftast av dåliga tatuerare vilket resulterar i en dålig/ful tatuering vilket får illustrationen att bli dålig/ful. Jag vill inte att någon går runt med en skitful version av min illustration på sin hud. Jonas som har tatuerat dessa är min pojkvän och en fantastisk tatuerare. Jag litar på honom till tusen procent och vet om att han skulle göra ett fantastiskt jobb med mina illustrationer. Han frågade om han fick lov att tatuera dessa blommor för att han tyckte att dom var så pass fina, och jag sa att det var okej.

2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>