Ny blogg & en elefant

Hej! Jag har äntligen skaffat en ny blogg, då min förra blogg (lillesnigel.blogg.se) blev trasig pga en server som försvann där alla mina filer sparades på. Dessutom kändes det på tiden att skaffa mig en ny start, en ny fräsch blogg! Jag har även en ny hemsida (hejalexandra.se) som ni gärna får ta en titt. Jag hoppas att ni fortfarande tycker om det jag gör. Kram på er!

Elefant

5

5 thoughts on “Ny blogg & en elefant

  1. Åh så roligt att du skapat ny blogg Alexandra, tack snälla för dina fina kommentarer, glad jag blev:)
    Jag som kikat in i din blogg många många gånger i hopp om att se fler av dina snygga grejer, så roligt att du kapat en ny blogg som jag kan följa!! Jag älskar din elefant på första sidan, och så gillar jag din design på hemsidan, så stilrent och snyggt!

  2. :) Ja jag förstår det där med att helt ledsna på det där med bloggar, känt likadant några gånger!
    Tycker att det är super kul att du är tillbaka iallafall, ser frammemot att se mer av dina fina grejer.
    Ha det gott :)

  3. Hej, vilka fina verk du gör, är det tusch eller vilken teknik använder du? Jag tecknar också mycket svart-vitt men försökar att använda mer färg, jättesöt elefant!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>