Fanzine Puggehatt

Jag och 8 andra har gjort ett fanzine ihop där vi alla har med varsin serie! Vi alla, förutom en, lärde känna varandra under en seriekurs i höstas som heter Serieteckning och visuellt berättande på Malmö högskola. Jag läste den kursen under mitt friår på programmet grafisk design på Malmö högskola. Tråkigt nog klarade jag inte en tenta och kunde därför inte fortsätta min sista termin på utbildningen, så istället gick jag en till seriekurs med några från den förra kursen. Där träffade vi även den sista personen som också är med i fanzinet. Jag och en till satte ihop hela fanzinet och jag fick även göra omslaget och sidan om oss.

Jag kanske lägger upp en bild från varje serie, när jag har fått ork till att fotografera av dom! :)

Puggehatt03 Puggehatt04 Puggehatt01Puggehatt02

2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>