Fanzines

Här är två fanzine jag nyligen gjort, ett med illustrationer och ett med serier. Mina första fanzines dessutom! Förra lördagen var jag på Zine Fest, en endagsfanzinemässa, i Köpenhamn och sålde dom där. Det kändes extra bra att en av mina favvoserietecknare köpte mitt allra första seriefanzine någonsin. Den 8-9 november kommer jag även att vara med på AltCom i Malmö och sälja fanzines där! Kom gärna förbi om ni kan :).

Här kommer ett urval av innehållen!

OmslagenBinderiIntro Illustrationer 01670 07 Serier 0206 05 03 02

3

One thought on “Fanzines

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>