Popup-workshops

I veckan hade vi två stycken popup-workshops med Lena Ignestam från Pop up lab. Under den första workshopen fick vi lära oss en massa olika grunder för hur man kan skapa en popupgrej, och under den andra workshopen var det mer fritt och vi fick göra lite vad vi ville i popupväg. Jag försökte (och lyckades efter gjort fel typ 4 gånger) att göra en dummy efter en popupgrej jag hade sett i en bok Lena hade med sig.

Den här spiralgrejen såg jag i en Alice i Underlandet-popupbok. Jag skrev en berättelse om min snälla klasskompis Tina som handlade om att hon bodde ensam i skogen pga hennes föräldrar vad döda och hon kunde inte prata och hade inga vänner. På vägen till bussen bajsade en fågel på mitt huvud och jag vann inte ens något på en trisslott, så jag ska aldrig skriva en taskig berättelse om Tina igen.

 

Efter att äntligen gjort klar den här spiralen som jag gjorde fel med typ fyra gånger ville jag göra något enkelt. Men jag gjorde fel med den typ fyra gånger också. Jaja, den blev finare i alla fall.

 

Det var i alla fall väldigt kul, och pilligt. Förhoppningsvis har jag tålamod till att göra något fint på riktigt!

3

3 thoughts on “Popup-workshops

    • Tack! :) Det var inte sååå svårt egentligen, men det blev jobbigare när jag råkade göra fel några gånger, samt att det inte var lätt att göra fina cirklar utan cirkellinjal :)

  1. Igår hämtade jag ut din illustration som jag beställt av dig :) och jag är kär i den, den är underbar!! älskar motivet och det var super bra kvalité, och tack för det fina brevet! gullig du är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>