Insekt

Här har ni en liten insekt jag ritade i höstas. Det är så konstigt det där, hur jag kan tycka att insekter i verkligheten är så fruktansvärt vidriga men att rita dom är hur kul och fint som helst. Den enda insekten jag gillar 4 realz är humlor. Dels för att dom är gulliga och dels för att jag var kompis med en liten humla i min mormor och morfars sommarstuga när jag var liten. Det hade regnat så den var alldeles blöt och kunde inte flyga. Jag hängde med den hela dagen och tog med mig den överallt. Till exempel så satte jag den på näsan, bara för att.

Insekt

3

One thought on “Insekt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>