Östra Grevie folkhögskola

Jag har mått ganska illa de senaste dagarna och varit lite halvt nere. Jag har varit så orolig när det gäller min ansökan och arbetsprover till grafisk design – visuell kommunikation på Östra Grevie folkhögskola som jag sökt till. Några vänner hade redan fått besked om att dom kommit in, men jag hade inte fått något besked alls. Innan dess var jag såklart så sjukt säker på att jag skulle komma in för att jag tyckte mina arbetsprover var så fantastiska. 2011 sökte jag dit med arbetsprover jag inte var nöjd med och kom in trots det, så då tänkte jag att det var alldeles självklart att jag skulle komma in nu med mina arbetsprover jag faktiskt tyckte om. Dom på skolan tyckte väl också att arbetsproverna var bra FÖR JAG KOM IN!

Det firar vi med en instagrambild i fantastisk kvalité av mig och mitt slutprojekt för kursen Comics International Perspectives. Slutprojektet, som aldrig blev klart till kursen, kommer bli en barnbok! Den är så rolig att göra så jag vill göra klart den nununu.

JagSlutprojekt

5

2 thoughts on “Östra Grevie folkhögskola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>